Hemstädning Uppsala

Vi skapar trivsel därhemma | 018-241220

Tjänster

VI ERBJUDER FLERA KVALITATIVA TJÄNSTER

Utöver hemstädning så erbjuder vi även dessa hushållsnära tjänster, samtliga givetvis avdragsgilla enligt RUT. Du kan läsa mer om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida.

Storstädning

Storstädningen passar bra om man behöver göra en rejäl städning på våren eller hösten eller som ett första tillfälle innan man väljer att anlita oss för en regelbunden hemstädning. I storstädningen ingår samma stödinsatser som i hemstädning plus exempelvis uttorkning av ugn och rengöring av kylskåp och sopskåp invändigt.

Man kan även få tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning om så önskas. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök inför en storstädning.

Fönsterputs

Vi kan erbjuda putsning av alla typer av fönster. Fönster med spröjs, öppningsbara fönster, utåtgående fönster eller skruvade fönster, vi gör fönstren skinande rena. Inget slarv tolereras, vi torkar givetvis även fönsterkarmen och fönsterbrädan. Vid rengöring av persienner tillkommer dock en fast avgift.

Flytt- och visningsstäd

En flyttstädning innebär att allt inne i bostaden rengörs, givetvis även fönster. Vi lämnar dock en reservation för inglasade balkonger. Vill ni även ha förråd och garage städat inför flytten så måste det beställas separat. När vi flyttstädar följer vi mäklarförbundets rekommendationer och lämnar garanti på det utförda arbetet.

Visningstädningen genomför inför en visning eller homestyling. Att visningsstäda är det första steget mot att attrahera köpare till din bostad. Vid en visningsstädning rengörs alla synliga ytor. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Kontorsstäd

Det är självklart lika viktigt att trivas på jobbet som hemma. Ett rent och städat kontor är en bra  bit på vägen. När vi kontorsstädar så blir det rent i alla utrymmen, som kontor, kök, lunchrum, konferensutrymmen och toaletter. Vi lämnar inga utrymmen ostädade på ditt kontor.

Bygg- och lokalstäd

Vi utför även byggstädning för både privatpersoner och företagare. Där ingår bland annat att få bort det finfördelade byggdammet som lägger sig vid byggnation. Vi avlägsnar även byggsopor vid behov. Annars är rutinerna samma som vid flyttstädning, tillägg enligt överenskommelse.

Lokalstädning är viktigt exempelvis för en butiksägare som vill ha att kunderna ska möta en inbjudande miljö. Vi städar alla lokaler, storleken spelar ingen roll. Vi dammar och våttorkar, dammsuger mattor och fyller även på med nödvändigheter som pappershanddukar, toalettpapper och tvål.   

Hinner du inte med städningen? Vi kan hjälpa dig!