Hemstädning Uppsala

Vi skapar trivsel därhemma

Tjänster

VI ERBJUDER FLERA KVALITATIVA TJÄNSTER

Utöver hemstädning så erbjuder vi även dessa hushållsnära tjänster, samtliga givetvis avdragsgilla enligt RUT. Du kan läsa mer om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida.

rent och snyggt

Storstädning

Storstädningen passar bra om man behöver göra en rejäl städning på våren eller hösten eller som ett första tillfälle innan man väljer att anlita oss för en regelbunden hemstädning. 

Man kan även få tilläggstjänster som exempelvis fönsterputsning om så önskas. Vi kommer gärna på ett kostnadsfritt hembesök inför en storstädning.

Fönsterputs

Vi kan erbjuda putsning av alla typer av fönster. Fönster med spröjs, öppningsbara fönster, utåtgående fönster eller skruvade fönster, vi gör fönstren skinande rena. Inget slarv tolereras, vi torkar givetvis även fönsterkarmen och fönsterbrädan. Vid rengöring av persienner tillkommer dock en fast avgift.

Flytt- och visningsstäd

En flyttstädning innebär att allt inne i bostaden rengörs, givetvis även fönster. Vill ni även ha förråd och garage städat inför flytten så måste det beställas separat. När vi flyttstädar följer vi mäklarförbundets rekommendationer och lämnar garanti på det utförda arbetet.

Visningstädningen genomförs inför en visning eller homestyling. Att visningsstäda är det första steget mot att attrahera köpare till din bostad. Vid en visningsstädning rengörs alla synliga ytor. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Kontorsstäd

Det är självklart lika viktigt att trivas på jobbet som hemma. Ett rent och städat kontor är en bra bit på vägen. När vi kontorsstädar så blir det rent i alla utrymmen, som kontor, kök, lunchrum, konferensutrymmen och toaletter. Vi lämnar inga utrymmen ostädade på ditt kontor.

 

Hinner du inte med städningen? Vi kan hjälpa dig!